Mat till Seniorer

Pensionärer äter

Vad vi erbjuder

Vårt utbud för seniorboenden och hemtjänst består av vällagade rätter som är omtyckta av många. Klassiska och trygga, svenska rätter varvas med en del spännande smaker från hela världen. Allt som serveras kännetecknas av hög kvalitet.

Våra menyer och utbud följer konceptens strukturer och enhetlighet men med lokal och kundspecifik anpassning. Det innebär att vi lagar mat som våra gäster tycker om. Genom undersökningar och dialog tar vi reda på vad de önskar sig och genom uppföljning ser vi vad som inte ”går hem”. Kan låta som en självklarhet men det är en viktig utgångspunkt.

Många av våra gäster äter måltider från Incontro varje dag. Därför strävar vi efter variation, bredd och många erbjudanden för olika dagar och stunder. Vi vet att gästerna äter med ögat. Vi lägger därför stor vikt vid att erbjuda välkomponerade och fint presenterade måltider.

Kontakta oss för att få ett anpassat förslag för er verksamhet!

Äldre människa äter

Bra mat ger nöjda gäster

Incontro ska aldrig kompromissa när det gäller kvalitet. Vi använder oss alltid av bra råvaror och utgår från smaker som vi vet att våra gäster tycker om. Men det betyder inte att vi är rädd för att testa nya maträtter. Variation är viktigt och därför har vi ett testteam som noggrant uppsöker, lagar och utvärderar nya maträtter.

Vi mäter även dagligen hur nöjda våra gäster är. På många av våra enheter har vi en kundnöjdhetsmätare där gästerna varje dag kan ge betyg på maten som serverats. På andra ställen har vi regelbundna enkäter som går ut till gästerna och personalen. Självklart mäter vi även matsvinn. Allt detta ger oss möjlighet att utvecklas och att göra snabba justeringar.

Vi arbetar även med strukturerade kunddialoger där vi kontinuerligt stämmer av allt från våra leveranser till matsedlar och rätter.

En man lagar mat